Velkommen til Ready2Clean Tekstil & Måtteservice

Sagt stort, er vi totalleverrandør til textilbranchen. Vores vask af tekstiler er meget omfattende, vi vasker, damper, og presser tekstiler lige til dine behov. Vi kan vaske dit private tøj, arbejdstøj, dyner og puder, gardiner, hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte, luftposer og meget mere.

Velkommen til Ready2Clean Tekstil & Måtteservice

Sagt stort, er vi totalleverrandør til textilbranchen. Vores vask af tekstiler er meget omfattende, vi vasker, damper, og presser tekstiler lige til dine behov. Vi kan vaske dit private tøj, arbejdstøj, dyner og puder, gardiner, hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte, luftposer og meget mere.

Vores Måtteservice

Lad Ready2Clean holde dine måtter rene og præsentable.

Vi sørger for, at der jævnligt lægges rene måtter. Vi aftaler med dig, hvor ofte det er nødvendigt, og vi er meget fleksible. Der kan være længere intervaller mellem vagterne om sommeren end om vinteren.

Vi står klar med rådgivning i forbindelse med vores serviceløsninger, så du får den optimale løsning. Vi tilbyder god kvalitet og til tiden Måtteservice. Det er nemt at genkende os, når vi kører i nye biler med stort synligt logo. Vores chauffører er uniformerede med et tydeligt logo, så du som kunde nemt kan identificere dem.

Giv os dine oplysninger på kontaktformularen nedenfor, og du vil modtage et tilbud fra os inden for 48 timer.

Logomåtter
En måtte med jeres eget logo er en god og effektfuld måde at sige velkommen til jeres kunder på, samtidig med at den tjener et praktisk formål. Med op til 150 farver er der mange muligheder, og da vi har vores egen tegnestue, kan vi designe måtten helt efter dit ønske.Vores logomåtte er ligesom vores nylonmåtter fremstillet af et nylongarn, dog spundet lidt tættere for at opnå en høj grafisk kvalitet af det printede logo.

Nylonmåtter
Nylonmåtter består af et “high twist”-spundet nylongarn, der gør, at måtten effektivt absorberer snavset ned i måtten. Derudover opnås en blød og effektiv børsteeffekt af skosålerne, der holder snavset på måtten. Nylonmåtter fås i flere farver.

Bomuldsmåtter
Bomuldsmåttens ekstremt gode sugeevne gør den til det bedst mulige forsvar mod vådt snavs. Bomuld er et naturprodukt, som påvirkes af slitage gennem brug og vask. Derfor er der tilført mikrofibre, der gør denne bomuldsmåtte mere slidstærk end traditionelle bomuldsmåtter. Det kaldes “Bomuld Plus”. Måtterne fås i grå- eller blånistrede.

Få en pris på din Måtteservice
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din måtteservice herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: [email protected]

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Måtteservice

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.

Måtteservice

Er arbejdspladsen trafikeret, og efterlader det spor på måtterne så de jævnligt skal smides ud og erstattes? Der findes et alternativ i vores måtteservice, hvor vi tilbyder en abonnementsløsning der indebærer afhentning, vask, rensning og levering af måtter med jævne mellemrum.

Vi tilbyder flere slags rensning alt afhængigt af behovet, og vi kan også levere helt nye måtter når det kræves. Uanset om det drejer sig om et årligt eller ugentligt besøg kan vi finde en løsning der med garanti vil gøre arbejdsdagen både lettere og renere for jer. Ved at få måtterne vasket automatisk af os, behøver i ikke længere at afsætte tid fra de ansatte til at håndtere opgaverne, og i får samtidig en god service gang på gang.

Vores uddannede og dygtige personale sætter pris på at udføre et godt stykke arbejde, og da vi udelukkende fører produkter af højeste kvalitet, har vi efterhånden oplevet mange år i branchen som en af landets foretrukne leverandører af måtteservice m.m. Vi benytter desuden miljøvenlige produkter alle steder det er muligt.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om hvilke måtter vi kan levere, hvordan processen omkring afhentning og levering foregår, og lad os sammen finde den perfekte aftale der passer til jeres virksomhed.

Måtteservice hos Ready2Clean

Lad Textilservice.dk håndtere jeres måtteservice behov, og få en professionel tjeneste der inkluderer vask af arbejdstøj, linnedservice og mulighed for logomåtte m.m. Vi er specialister når det gælder måtter til både private samt erhvervslivet og har mange års erfaring med at levere alt inden for textilbranchen.

Siden vi startede er vi vokset til at være en af landets førende virksomheder, og har opnået et upåklageligt omdømme på baggrund af vores ekspertise, kvalificerede medarbejdere, og kvalitets produkter. Vi har leveret løsninger til kunder i alle hjørner af industriens og erhvervslivets brancher, og står klar til at hjælpe jer med en aftale om måtteservice, vask af arbejdstøj eller linnedservice m.m.

Ved at lade os om at håndtere rengøring og udskiftning af måtterne i jeres virksomhed, kan i holde indgangspartiet rent og nydeligt, uanset hvor mange gæster i får, og hvordan vejret ser ud. Vi benytter moderne teknologi til hurtigt og effektivt at rense måtterne, der samtidig er produceret af materialer i stærk og holdbar kvalitet der samtidig ser smukke og indbydende ud.