Måtteservice

Sagt stort, er vi totalleverrandør til textilbranchen. Vores vask af tekstiler er meget omfattende, vi vasker, damper, og presser tekstiler lige til dine behov.

Vi kan vaske dit private tøj, arbejdstøj, dyner og puder, gardiner, hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte, luftposer og meget mere.

Lad os holde dine måtter rene og præsentable

Vi sørger for, at der jævnligt lægges rene måtter. Vi aftaler med dig, hvor ofte det er nødvendigt, og vi er meget fleksible. Der kan være længere intervaller mellem vagterne om sommeren end om vinteren.

Vi står klar med rådgivning i forbindelse med vores serviceløsninger, så du får den optimale løsning. Vi tilbyder god kvalitet og til tiden Måtteservice. Det er nemt at genkende os, når vi kører i nye biler med stort synligt logo. Vores chauffører er uniformerede med et tydeligt logo, så du som kunde nemt kan identificere dem.

Er arbejdspladsen trafikeret, og efterlader det spor på måtterne så de jævnligt skal smides ud og erstattes? Der findes et alternativ i vores måtteservice, hvor vi tilbyder en abonnementsløsning der indebærer afhentning, vask, rensning og levering af måtter med jævne mellemrum.

Vores uddannede og dygtige personale sætter pris på at udføre et godt stykke arbejde, og da vi udelukkende fører produkter af højeste kvalitet, har vi efterhånden oplevet mange år i branchen som en af landets foretrukne leverandører af måtteservice m.m. Vi benytter desuden miljøvenlige produkter alle steder det er muligt.

Forskellige måtte kvaliteter til hver en branche

Logomåtter
En måtte med jeres eget logo er en god og effektfuld måde at sige velkommen til jeres kunder på, samtidig med at den tjener et praktisk formål. Med op til 150 farver er der mange muligheder, og da vi har vores egen tegnestue, kan vi designe måtten helt efter dit ønske. Vores logomåtte er ligesom vores nylonmåtter fremstillet af et nylongarn, dog spundet lidt tættere for at opnå en høj grafisk kvalitet af det printede logo.

Nylonmåtter
Nylonmåtter består af et “high twist”-spundet nylongarn, der gør, at måtten effektivt absorberer snavset ned i måtten. Derudover opnås en blød og effektiv børsteeffekt af skosålerne, der holder snavset på måtten. Nylonmåtter fås i flere farver.

Bomuldsmåtter
Bomuldsmåttens ekstremt gode sugeevne gør den til det bedst mulige forsvar mod vådt snavs. Bomuld er et naturprodukt, som påvirkes af slitage gennem brug og vask. Derfor er der tilført mikrofibre, der gør denne bomuldsmåtte mere slidstærk end traditionelle bomuldsmåtter. Det kaldes “Bomuld Plus”. Måtterne fås i grå- eller blånistrede.

Moderne teknologi er vores garanti på en god service

Siden vi startede er vi vokset til at være en af landets førende virksomheder, og har opnået et upåklageligt omdømme på baggrund af vores ekspertise, kvalificerede medarbejdere, og kvalitets produkter. Vi har leveret løsninger til kunder i alle hjørner af industriens og erhvervslivets brancher, og står klar til at hjælpe jer med en aftale om måtteservice, vask af arbejdstøj eller linnedservice m.m.

Vi tilbyder flere slags rensning alt afhængigt af behovet, og vi kan også levere helt nye måtter når det kræves. Uanset om det drejer sig om et årligt eller ugentligt besøg kan vi finde en løsning der med garanti vil gøre arbejdsdagen både lettere og renere for jer. Ved at få måtterne vasket automatisk af os, behøver i ikke længere at afsætte tid fra de ansatte til at håndtere opgaverne, og i får samtidig en god service gang på gang.

Ved at lade os om at håndtere rengøring og udskiftning af måtterne i jeres virksomhed, kan i holde indgangspartiet rent og nydeligt, uanset hvor mange gæster i får, og hvordan vejret ser ud. Vi benytter moderne teknologi til hurtigt og effektivt at rense måtterne, der samtidig er produceret af materialer i stærk og holdbar kvalitet der samtidig ser smukke og indbydende ud.