Velkommen til Ready2Clean Tekstil & Måtteservice

Sagt stort, er vi totalleverrandør til textilbranchen. Vores vask af tekstiler er meget omfattende, vi vasker, damper, og presser tekstiler lige til dine behov. Vi kan vaske dit private tøj, arbejdstøj, dyner og puder, gardiner, hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte, luftposer og meget mere.

Velkommen til Ready2Clean Tekstil & Måtteservice

Sagt stort, er vi totalleverrandør til textilbranchen. Vores vask af tekstiler er meget omfattende, vi vasker, damper, og presser tekstiler lige til dine behov. Vi kan vaske dit private tøj, arbejdstøj, dyner og puder, gardiner, hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte, luftposer og meget mere.

Vores Linned Service

Lad Ready2Clean stå for din linned service, så du ikke skal bekymre dig om det.

Giv os dine oplysninger på nedenstående kontaktformular og du vil modtage et tilbud fra os i løbet af 48 timer.

Hotel og restaurant
Som leverandør til hoteller og resaturanter har vi et gennemprøvet koncept. Vi er leveringsdygtige i alt i textil. Giv jeres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige med vores sengetøj i egyptisk bomuld. Lad dem sætte sig til et veldækket bord med duge og matchende servietter, der fås i flere farvevarianter. Vi tilbyder en favorabel vaskeaftale, så der altid er rent linned på hylderne. Dine gæster kan møde et velklædt personale, da vi fører et stort udvalg i kokketøj. Det indbefatter også køkkensko. Vi er klar med rådgivning, og har I specielle ønsker, finder vi den bedste løsning.

Textilservice
Vi vasker, damper, og presser tekstiler lige efter dine ønsker. Det indbefatter enzymvask af tøj for et mere casual look, blødgøring af tøj, opdampning af tøj, lugtfjernelse, sortering og ompakning af tøj. Vi tilbyder også fedtudtrækning af skindtøj samt levering og afhentning af konfektion.

Vask for private
Lad os vaske dit private tøj – vi henter og bringer vasketøjet after aftale. Trænger dine dyner, puder og gardiner til en opfriskning klarer vi det. Og hvis det gælder hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte og luftposer, så har vi også udstyret til det.

Få en pris på din Linned Service
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din Linned Service herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: [email protected]

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Linned Service

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.

linned service billede

En af vores ekspertiser ligger inden for textilservice og vores tjenester dækker hele branchen på tværs af markedet. Vi er yderst fleksible hvad angår aftaler og arbejdsopgaver. Vi hjælper eksempelvis private der ønsker en let og effektiv afhentning, rensning og levering af deres tøj, tekstiler, dyner og puder uden at det skal koste alverden, eller skade miljøet mere end nødvendigt.

Vi står også stærkt på det danske marked når det kommer til linned service til erhvervslivet. Her har vi, hvad vi selv mener, nogle af Danmarks bedste medarbejdere der står klar til at løfte enhver opgave. Vi kan sørge for full-service løsninger til hoteller, restauranter, kontorer m.m.

Udover at rense tøjet, har vi også faciliteter og kompetencer til at dampe tekstiler, presse sengetøj eller andre materialer, blødgøring og opdampning af tøj m.m. Kort sagt er der ikke den linned service vi ikke kan levere, og med personale der løbende uddanner sig inden for nye metoder, produkter og principper kan vi gang på gang levere resultater af øverste skuffe.

Lad Ready2Clean skifte det beskidte sengetøj på hotellet ud med lækkert rent og friskt af slagsen, eller få en aftale med os omkring håndtering af servietter, duge og andre tekstiler til borddækning og restaurationsbranchen.