Arbejdstøj

Sagt stort, er vi totalleverrandør til textilbranchen. Vores vask af tekstiler er meget omfattende, vi vasker, damper, og presser tekstiler lige til dine behov.

Vi kan vaske dit private tøj, arbejdstøj, dyner og puder, gardiner, hestedækkener, bådkalecher og sejl, fortelte, luftposer og meget mere.

Fordelagtige aftaler til private og erhverv

Der er et par ting i livet der bare må indses som en realitet. Vi slipper nok aldrig for at skulle betale skat. Arbejdstøjet slipper nok heller aldrig for at blive beskidt, dag efter dag. Det er vigtigt at sørge for arbejdstøjet holder så længe som muligt, og ved at vaske og rense tøjet fra tid til anden, kan man også opnå bedre hygiejne, større glæde hos medarbejderne samt give et professionelt indtryk hos kunderne man besøger.

Hos Ready2Clean mener vi at det ikke behøver være dyrere og mere besværligt end højest nødvendigt at få renset arbejdstøj med jævne mellemrum. Derfor tilbyder vi vores omfattende erfaring og ekspertise, til at indgå fordelagtige aftaler med private såvel som erhvervsdrivende om afhentning, rensning og levering af beskidt arbejdstøj m.m.

Miljøvenligt og komfortabelt arbejdstøj

Vi fører moderne arbejdstoej til en række brancher som for eksempel sundhedssektoren, rengøring, køkken, restaurant og proces industri. Tøjet lever naturligvis op til de specifikationer, der kræves indenfor den enkelte branche. Det holder også til at blive vasket igen og igen, da det både er meget slidstærkt og farveægte. Lad os sørge for, at jeres medarbejdere altid har adgang til rent arbejdstoej. Samtidig er velklædte medarbejdere gode repræsentanter for jeres virksomhed.

Vi benytter miljøvenlige produkter med en lav indflydelse på klimaet, og arbejder hele tiden på at forbedre vores metoder og levere en endnu bedre service.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om hvad vi kan hjælpe med, og lad os sammen finde frem til en aftale der gør at i ikke længere skal tage tid ud af kalenderen til at køre på renseriet eller sende lærlingen afsted med vaskeposer flere gange om ugen.